Uit die sneltrein en in die tram ;-)

Datum: juli 4, 2017 Door: Reactie: 1

De afgelopen 2 weken zijn voorbij gevlogen. Het voelt als een sneltrein waarin ik nauwelijks de kans krijg om naar buiten te kunnen kijken. Enerzijds fijn want de vakantie komt eraan, anderzijds vergeet je bijna te genieten van de mooie dingen in de drukke tijden.
Ook verlang ik zo naar een periode (hiermee bedoel ik dagen/weken) fijne en ontspannen dingen doen. Gewoon een hele dag weg. Lekker met vrienden naar banda bou, lekker een dagje naar karakter, een happy hour let bandje ergens meepakken of lekker ergens urenlang op een terrasje zitten. Natuurlijk doe ik genoeg fijne dingen en ben ik heel blij als ik lekker een middagje eten en drankjes met lieve vrienden heb gehad. Maar gewoon een weekje elke dag doen waar je zin in hebt…ik verlang er zo naar!
Gek eigenlijk dat er duizenden mensen zo uitkijken naar hun vakantie maar dit mooie tropische eiland terwijl ik nu al maanden uitkijken naar de aankomende vakantie met mijn dochter in NL! Ze heeft er zoveel zin in dat het gewoon aanstekelijk werkt. Ik kan letterlijk zelf ook niet meer wachten om eindelijk dat vliegtuig in te stappen!
Ik kan niet meer wachten om uit die sneltrein te stappen en lekker plaats te nemen in een stoptrein, of in een tram…nog beter! Chillen op de Antillen?!!!! Nope! Dit jaar gaan we chillen in Nederland! 
Nog een paar nachtjes slapen…
Liefs Angela

Angela van Keulen
Geschreven door

Angela van Keulen

Alles van Angela van Keulen

Comment

  1. Anja , je mams

    Wij kunnen ook niet wachten!!

Comments are closed.