OVER

Wat leuk dat je meer wilt weten over mij en mijn leven op Curaçao!

Ik ben Angela van Keulen en na 10 jaar als leidinggevende op Curaçao in het onderwijs te hebben gewerkt heb ik in juli 2018 de grote stap gemaakt om van mijn hobby mijn werk te maken!

Ik ben de trotse eigenaar van een yogastudio aan huis en daarnaast geef ik les op de mooiste locaties van Curaçao. Zowel privé als groepslessen, op het land en op een SUP-board. Aan kinderen, volwassenen en senioren. Verschillende stijlen en thema’s. Ik geniet van elke les die ik geef en ook van elke locatie waar ik lesgeef. Dit eilandleven…

Yoga is mijn passie maar het is vooral een manier van leven. Een lifestyle. Op de mat maar vooral naast de mat. Hoe je de wereld ziet maakt alle verschil, en dat verschil start bij jezelf! Ik geef yogalessen maar daarnaast ook workshops en coaching op het gebied van lifestyle en mindfulness.

In 2006 ben ik mijn hart verloren aan het eiland Curaçao en sindsdien reis ik regelmatig door het Caribisch gebied, naar Amerika en natuurlijk naar Europa. Voor privé, voor werk of opleidingen. Ik doe overal nieuwe inspiratie op en die neem ik weer graag mee terug naar het eiland.

Volg mij via mijn blog of kom een keer een les bij me volgen! Op vakantie of wonend op het eiland? Altijd welkom!

Let’s meet, play and create some magic!

* * *

Liefs,

Angela.

Thank you!

for being interested in Astar Yoga.