Extra vitamines, yummie yummie….

Toen ik vanmorgen wakker werd had ik niet verwacht dat ik de hele dag op werk zou doorbrengen. Ik heb momenteel toch weer een aanval van mijn immuunsysteem en dit gaat helaas weer gepaard met ontstekingen, gewrichtspijn, spierpijn en algehele malaise. Ik had liever vanmorgen lekker in bed willen blijven liggen maar helaas…de onrust die gepaard gaat met de aanval laat dit niet toe. Ik moet doorgaan.

Ik heb daarom vooral een opruimdag ingelast op werk. Alles fris en klaarmaken voor het nieuwe collegejaar. Ook hier alles doornemen en loslaten waar ik niets meer aan heb. Versnipperen en weg ermee! Ik noemde het ‘meditatief snipperen’. Heerlijk.

Ik besloot wel m’n lichaam ondanks de stress situatie waarin het momenteel verkeerd, even vandaag goed te behandelen. Ik ben lekker in mijn pauze mijn tentamens gaan nakijken bij Max & Bee. Hier heb ik heerlijk even genoten van een verse jus (grapefruit, orange en & lime) en van een wrap met heel lekker zoutig en gekruid, gegrilde zalm. Het was een feestje.

Het terras was niet goed op de wind helaas dus ik moest mn bloesje uit doen (no worries, als een echte makamba draag ik overal hemdjes onder). De bediening is niet uitbundig of heel spraakzaam maar je krijgt wat je besteld en ze zijn gewoon normaal behulpzaam. Niets speciaals maar ook niets mis mee. De juice was goddelijk en de wrap was precies wat ik nodig had vandaag. Smaakvol en licht. Hopi vitamines en gezond. Loved it!

Niet goedkoop maar wel de moeite waard voor vandaag. Ik ben daarna voldaan terug gegaan naar werk en heb tot 17.30 uur nog opgeruimd. Voelde me totaal niet fit maar wel energieker door zo’n lekkere lunch. Ik ga er ook snel een keer ontbijten want ik zag een paar lekkere breakfast bowls op het menu staan! De lunch is trouwens elke dag anders maar er is genoeg keuze en de juices…tja daar draait alles om. Goddelijk!

Allemaal dus aan de vitamines en naar Max & Bee Juicery! Yummie!!

Liefs,

Angela

Angela van Keulen
Geschreven door

Angela van Keulen

Alles van Angela van Keulen